100630 - Rabarberkräm


Har nyss gjort egen rabarberkräm..
Första gånge, så få se hur de smakar imorgon bitti då de planeras att ätas till frukost
:)

Här nedan har ni receptet,
men jag gjorde lite mer än dubbelsats
!

**********************************************************************************************

Rabarberkräm är gott till frukost eller kvällsmat och går snabbt att göra.

Tid: 10 minuter
2-3 portioner

Ingredienser:

Gör så här:

Skölj och skala rabarber. Skär i mindre bitar, ca 2 cm tjocka bitar.

Koka upp vatten och socker. Lägg i rabarber. Låt koka 4-5 min till rabarbern delar sig.

Blanda ut potatismjölet i lite vatten. Häll i en stråle ner i kastrullen samtidigt som du rör om. Låt krämen koka upp, när första bubblan kommer är den klar.

Servera med mjölk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0